Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunaksiyoniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Baskı yapımı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini kontrolör kılmak gerekir. Bu Toscanello derunin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim dirimsel bir nizam var. Puro sadece fakat sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her saat evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken sıcaklık puroya dikme değinme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı kırmızıya döndüğünde kızartma aksiyonlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 aşama eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken bütün ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara göre beş on henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu merkez çakmaklar çok iktidarlıdür ve zait doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma aksiyonlemi natürel alevli çakmaklarla, beş on saat alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kabilinden delikükebilir fakat puro çıdam ve emek ister. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonra münasebetsiz çevirip yüzeyünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, yani bütün basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük dem henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz derunime anık. Peki evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz derunilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye aramak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden derunmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o denli kırıcılaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla uyarılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca kontak gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun derunin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin gene yakma mesele örgütleme etmez. Fakat aşiret yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şart olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 aşama beyninde olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız düzlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile önlaşmazsınız. Muhafaza düzlemı sıcaklığında temel mesele düzlemın ilgisiz bileğil zait har olmasıdır. Çünkü hıfız düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız düzlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem hıfız düzlemı sıcaklığına göre trampa gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir hava geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız düzlemının hava geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu derunindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak katiyetle hava geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle hava geçirmedikleri derunin öteki rakiplerine kebir ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.